Skip to main content

Algemene informatie

Alle algemene informatie vind je op deze pagina. Staat het antwoord op je vraag er niet bij?
Stuur ons dan een bericht!

Contact

Examengarantie Rijschool Remi:

Vraag je instructeur naar de voorwaarden

Machtiging

Voordat Rijschool Remi het praktijkexamen voor je kan aanvragen moet je eerst de rijschool machtigen. Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl Opent in een nieuw venster met je DigiD. Het rijschoolnummer van Rijschool Remi is 7338G9. Na je machtiging ontvang je een e-mail als het praktijkexamen of toets voor je gereserveerd is.

Gezondheidsverklaring

Wil je je rijbewijs halen? Dan moet je theorie- en praktijkexamen doen en een gezondheidsverklaring invullen. Omdat het belangrijk is dat je gezond genoeg bent om aan het verkeer deel te nemen. Voor jezelf en andere weggebruikers. Een gezondheidsverklaring vul je zelf in, want het gaat om jouw persoonlijke gegevens en die zijn vertrouwelijk. Je vult de verklaring in en betaalt deze via:
Mijn.cbr.nl

Theorie halen?

Theorie bij Remi; wij hebben altijd voldoende theorieboeken inclusief oefenexamens op voorraad. Doe een apje of belletje naar 06-37298171 en start vandaag nog met leren!

Meer informatie

Rijles en Autisme AD(H)D

Rijles en Autisme AD(H)D

 

Rijschool Remi  onderscheidt zich van de meeste autorijscholen, door het geven van rijles aan mensen die meer moeite moeten doen om het rijbewijs te halen.

Instructeur Niels Busz is opgeleid om deze doelgroep op een goede manier te onderwijzen. Niels heeft speciale cursussen en bijscholingen gevolgd, waardoor hij een erkend instructeur  is  in autisme en ADHD. Rijschool Remi is ook te vinden  via de website: Rijles en Autisme

De speciale  lessen zijn gericht op faalangst, rijangst, autisme en ADHD.  Bij Rijschool Remi, heb je steeds les van dezelfde rijinstructeur. Alle stappen en vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart.

Vraag een gratis proefles aan!

Bij Rijschool Remi is de eerste rijles altijd gratis!

Groningen
Geen wachttijd
Bovengemiddeld slagingspercentage
60 min per les
Vaste instructeur
Open chat
Even snel een berichtje?
Hoi! Waar kunnen we je mee helpen?