Skip to main content

Vraag een gratis proefles aan!

Bij Rijschool Remi is de eerste rijles altijd gratis!

Dit zijn wij

Remi Haveman

Eigenaar Rijschool Remi

Mijn naam is Remi Haveman en ik ben de eigenaar van Rijschool Remi. Ik richt mij op leerlingen in Bedum en omstreken. Door een goede planning te maken probeer ik lestijden zo goed en makkelijk mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van mijn leerlingen. Bij Rijschool Remi is het bijvoorbeeld mogelijk om ’s avonds en in het weekend een rijles te plannen.

Rijschool Remi is CBR RIS gecertificeerd. Autorijles wordt gegeven op een moderne manier genaamd RIS (rijopleiding in stappen).

Ik maak gebruik van de meest actuele lesmethoden en materialen die in de branche beschikbaar zijn. Op deze wijze wil ik mijn leerlingen door een goede en prettige manier van lesgeven zo goed mogelijk voorbereiden op het rijexamen. Het doel is dan ook om mijn leerlingen zo snel mogelijk aan het rijbewijs te helpen.

Mocht je na het bekijken van deze website interesse krijgen in mijn rijschool dan kan je een gratis proefles aanvragen. Op de pagina contact vind je diverse manieren om dit te doen.

Bij Rijschool Remi sta je er niet alleen voor, want slagen doe je samen!

Niels Busz

Rijschool instructeur

Mijn naam is Niels Busz en ik geef al 24 jaar autorijles.
Ik ben geboren en getogen in het mooie Drenthe/ Zuidlaren maar mijn roots qua lesgeven liggen in Groningen.
Mijn passie is om de leerling bestuurder naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen voor het beste eindresultaat. Dat gepaard gaande met veel humor, perfectionisme en rust.

Tevens ben ik zeer gedreven om mensen met een beperking als Autisme, ADHD, of rijangst aan het felbegeerde roze pasje te helpen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze rijschool, neem dan contact met ons op. We hebben altijd een gratis proefles tot onze beschikking!

Welkom in mijn lesauto!

Marloes Tirion

Rijschool instructeur

Mijn naam is Marloes Tirion. Ik ben geboren in Bedum en ik ben nu woonachtig in Kantens.

Sinds ik zelf de weg op mocht, rijd ik met ontzettend veel plezier in de auto. Dit gevoel wil ik graag overbrengen op mijn leerlingen. Want wat is het toch leuk om zelfstandig op pad te kunnen gaan.

Ik probeer me zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen van mijn leerlingen. Mocht je bijvoorbeeld in het weekend of ‘s avonds een les willen plannen dan is dit mogelijk.

Ik heb goede mensenkennis en weet daarom hoe ik op de juiste manier moet inspelen op verschillende leerlingen. Want iedereen leert op zijn eigen manier.
Ik kan serieus en rustig zijn maar houd ook zeker van een grapje tussendoor. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto.

Mijn doel is dus ook om op een prettige rustige manier samen met de leerling dat felbegeerde pasje binnen te slepen. Zodat je straks lekker zelf op pad kunt gaan.

Mocht je nou interesse hebben gekregen in de rijschool neem dan gerust contact op.

Graag tot snel in mijn lesauto!

Groningen
Geen wachttijd
Bovengemiddeld slagingspercentage
60 min per les
Vaste instructeur
Open chat
Even snel een berichtje?
Hoi! Waar kunnen we je mee helpen?