Vraag een gratis proefles aan!

Bij Rijschool Remi is de eerste rijles altijd gratis!

Dit zijn wij

Remi Haveman

Eigenaar Rijschool Remi

Mijn naam is Remi Haveman en ik ben de eigenaar van Rijschool Remi. Ik richt mij op leerlingen in Bedum en omstreken. Door een goede planning te maken probeer ik lestijden zo goed en makkelijk mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van mijn leerlingen. Bij Rijschool Remi is het bijvoorbeeld mogelijk om ’s avonds en in het weekend een rijles te plannen.

Rijschool Remi is CBR RIS gecertificeerd. Autorijles wordt gegeven op een moderne manier genaamd RIS (rijopleiding in stappen).

Ik maak gebruik van de meest actuele lesmethoden en materialen die in de branche beschikbaar zijn. Op deze wijze wil ik mijn leerlingen door een goede en prettige manier van lesgeven zo goed mogelijk voorbereiden op het rijexamen. Het doel is dan ook om mijn leerlingen zo snel mogelijk aan het rijbewijs te helpen.

Mocht je na het bekijken van deze website interesse krijgen in mijn rijschool dan kan je een gratis proefles aanvragen. Op de pagina contact vind je diverse manieren om dit te doen.

Bij Rijschool Remi sta je er niet alleen voor, want slagen doe je samen!

Yvonne Sanneman vd Burg

Rijschool instructeur

Ik zal mijzelf even voorstellen, Mijn naam is Yvonne Sanneman vd Burg geboren in Januari 1990.
Ik ben woonachtig in Nietap samen met mijn man Alwin.

Vanaf het moment dat ik zelf bezig was met het behalen van mijn rijbewijs ben ik heel enthousiast geworden over het beroep van een rijinstructeur. In 2018 heb ik daarom besloten om het instructiebewijs te behalen voor rijinstructeur B.
Ik ben van mening dat je rijbewijs halen leuk en prettig moet zijn, en door middel van mijn rust wil ik zorgen voor een ontspannen sfeer in de auto. Maar bij een goede sfeer in de auto hoort op zijn tijd ook zeker een beetje humor.
In het helpen van leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs ligt mijn kracht, met veel plezier en enthousiasme leid ik leerlingen op naar het niveau van een veilige en zelfstandige bestuurder. Dit doe ik natuurlijk volgens de richtlijnen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen)

Tot ziens in de lesauto!

Rien Koekkoek

Rijschool instructeur

Mijn naam is Rien Koekkoek, woonachtig in de stad Groningen. Ik ben een gepassioneerde rijinstructeur samen gaan we op weg naar het behalen van jouw rijbewijs.
Je theorielessen en examen kun je gelijktijdig tijdens je rijessen volgen, zodat we deze ook direct in de praktijk kunnen brengen. Kijk naar onze theorie plus praktijkcombinatie aanbieding.
Tevens heb ik ook ervaring met bestuurders in opleiding, die faalangst hebben of het extra spannend vinden.
Mijn doel is om te zorgen dat je een zelfverzekerde en goede chauffeur gaat worden, zodat een ritje naar Parijs niets meer voorstelt.
Kortom ik leer je op een ontspannende manier autorijden waar je de rest van je leven plezier van hebt.
Tot gauw in mijn lesauto!
Examengarantie
Geen wachttijd
Bovengemiddeld slagingspercentage
60 min per les
Vaste instructeur